Szállás

Bács-Kiskun megye szívében az 51-es főút mellett Kalocsa vonzáskörzetében állatkertet és szálláshelyet üzemeltetünk.

Panziónk 6 szobából (3-4 fő/szoba, minden szobához külön zuhanyzó, wc, kézmosó) 1 konferenciateremből és 1 ebédlőből álló. A szobák igény szerint pótágyazhatóak.

Az ingatlan könnyen megközelíthető betonúton az 51-es főútról. Ha Dunapatajt elhagyjuk, Foktő-Kisfoktő helységbe érkezve rögtön jobb oldalon található bekötő úton tud bennünket elérni a kedves vendég. A bal oldalon tábla jelzi intézményünket. Az ingatlan méreteiből adódóan több száz ember befogadására alkalmas.

Végtelen látnivalót, élményt kínál az ide látogató vendégek számára. A falusi környezet és az állatok közelsége miatt közvetlen kapcsolatba kerülhetünk az állatokkal látványetetés és állatsimogatás közben.

Lehetőség van bográcsozásra, szalonnasütésre,grillezésre, sportolásra (foci, röplabda) illetve horgászásra a gyermekek számára a saját pozitív kútból táplált horgásztavainkban. A gyermekek szórakoztatására homokozó, csúszdák, hinták, (fészekhinta, mérleghinta) trambulin áll rendelkezésre. Az állatkert területén büfé működik. A szállást igénybevevők számára előzetes egyeztetés alapján akár napi háromszori étkezést tudunk biztositani.

Képek a szállásról

Hamarosan...